Hrvatska pokrajina Družbe Isusove - Croatian province of the Society of Jesus

Kontaktiraj nas

Bio bih kriv za teški zločin kad bi propustio uposliti sposobne veslače koje Družba može dati Petrovoj barci izloženoj mnogobrojnim olujama.

papa Pio VII, 1814. godine prilikom ponovne uspostave Družbe Isusove

Saznaj više o isusovcima

Možda si već kroz ove internetske stranice dobio osjećaj za različita djela isusovaca naše provincije i Družbe Isusove uopće. Možda će ti u želji da nas upoznaš pomoći da u tražilicu upišeš "isusovci" ili "Družba Isusova" (ili pak "jesuits", "society of jesus" i sl.). S druge strane uvijek možeš posuditi pokoju knjigu o sv. Ignaciju, Družbi Isusovoj ili o pojedinom isusovcu. Ne zaboravi se pretplatiti na naše razne elektronske novosti kako bi bio u tijeku s našim aktivnostima.

Susretni isusovca

Možda već imaš nekog poznanika ili prijatelja isusovca s kojim možeš razgovarati o životu kao isusovac. Provedi neko vrijeme s njim i poslušaj njegovu priču - kako i zašto je on postao isusovac ili o svemu što te zanima, i vjerojatno će ti i to pomoći dok odlučuješ o svojoj budućnosti.

Ako ne poznaješ nijednog isusovca i želio bi se susresti s članom Družbe Isusove, molimo te kontaktiraj nas kako bi se dogovorili za taj susret.

p. Petar Nodilo SJ
petarnodilo@gmail.com
091 5009 552
FB: Petar Nodilo

p. Tomislav Rukavina SJ
rukavinasj@gmail.com
091 6190 240
FB: Tomislav Rukavina