Hrvatska pokrajina Družbe Isusove - Croatian province of the Society of Jesus

46. obiteljska ljetna škola

Biti isusovac danas znači, premda grešnik, ipak biti pozvan biti Isusov drug, kao što je to bio sveti Ignacije.

iz 2. dekreta 32. Generalne Kongregacije

Tradicionalna 46. obiteljska ljetna škola Obiteljskog centra FFRZ održava se u prostorijama Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Jordanovac 110, od 24. do 26. kolovoza 2017. Ovogodišnja škola, s temom "Vrijeme za obitelj", nudi program koji može pomoći obitelji da se otkrije kao najbolje mjesto gdje čovjek najkorisnije provodi vrijeme – darivajući ga svojim najbližima i tako izgrađujući i sebe.

Kao i proteklih godina, organizirano je čuvanje i animacija djece kao i rad s mladima. Zbog ograničenih mogućnosti smještaja za sudionike izvan Zagreba potrebno je prijaviti se, a molimo roditelje da sa sobom povedu samo onu djecu koju ne mogu nikomu povjeriti. Participacija u troškovima punog pansiona za odraslu osobu (smještaj u gradu) vrlo je povoljna kao i do sada. Predškolska djeca ne plaćaju participaciju.

Predbilježbe i eventualna pitanja prima gđa mr. sc. Verona Sučić (098/475- 301; e-mail: sucicv@gljz.hr) ili iznimno p. Nikola Stanković (098/ 38 40 30; e-mail: snikola@ffdi.hr). Program se može pratiti i djelomično. Ulaz u predavaonicu je slobodan!

Tko misli da nema dovoljno vremena, neka dođe da ga nađe, a tko ne zna što bi s njime, neka nauči kako ga iskoristiti!

Proslijedi