Hrvatska pokrajina Družbe Isusove - Croatian province of the Society of Jesus

46. obiteljska ljetna škola

Isusovci su uvijek bili i uvijek jesu posvuda u Crkvi; i na najtežim i najistaknutijim terenima, na raskršćima ideologija, na prvim crtama bojišnice u društvenim sukobima, tamo gdje je oduvijek bilo i još uvijek ima sukoba između gorućih ljudskih potreba i vječne poruke Evanđelja.

papa Pavao VI. okupljenim isusovcima 32. GK (1974. god.)

Obavijesti FFRZ-a

Tradicionalna 46. obiteljska ljetna škola Obiteljskog centra FFRZ održava se u prostorijama Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Jordanovac 110, od 24. do 26. kolovoza 2017. Ovogodišnja škola, s temom "Vrijeme za obitelj", nudi program koji može pomoći obitelji da se otkrije kao najbolje mjesto gdje čovjek najkorisnije provodi vrijeme – darivajući ga svojim najbližima i tako izgrađujući i sebe.

Kao i proteklih godina, organizirano je čuvanje i animacija djece kao i rad s mladima. Zbog ograničenih mogućnosti smještaja za sudionike izvan Zagreba potrebno je prijaviti se, a molimo roditelje da sa sobom povedu samo onu djecu koju ne mogu nikomu povjeriti. Participacija u troškovima punog pansiona za odraslu osobu (smještaj u gradu) vrlo je povoljna kao i do sada. Predškolska djeca ne plaćaju participaciju.

Predbilježbe i eventualna pitanja prima gđa mr. sc. Verona Sučić (098/475- 301; e-mail: sucicv@gljz.hr) ili iznimno p. Nikola Stanković (098/ 38 40 30; e-mail: snikola@ffdi.hr). Program se može pratiti i djelomično. Ulaz u predavaonicu je slobodan!

Tko misli da nema dovoljno vremena, neka dođe da ga nađe, a tko ne zna što bi s njime, neka nauči kako ga iskoristiti!

Što IKA piše o Obiteljskoj ljetnoj školi, možete pročitati ovdje.

Proslijedi